Home > Inspiratie

Inspiratie en informatie

Welkom op de inspiratie pagina van Sayila voor de beginnende en ervaren sieradenmaker. Leer nieuwe technieken, laat je inspireren door de creaties van de Sayila ontwerpafdeling en ontdek de collecties die wij voor je hebben samengesteld.

Technieken
Verbeter je sieradentechnieken of doe nieuwe sieradenkennis op. Tips, trucs en stap-voor-stap fotobegeleiding helpen je om jouw sieraden nog meer te laten stralen.

Sieradenprojecten
Door de jaren heen heeft de Sayila ontwerpafdeling flink haar best gedaan om mooie, hippe, sprankelende sieraden te creëren. Wekelijks wordt er een nieuw sieradenproject toegevoegd om je inspiratie te geven voor een nieuw ontwerp.

Benodigdheden
Begin je net met het maken van sieraden en andere mode accessoires of weet je niet precies waar een bepaald product voor dient? Hier vind je informatie over verscheidene benodigdheden voor het zelf creëren van mode accessoires.

Kleurinspiratie
Laat je inspireren door de motieven en kleuren van het nieuwe mode seizoen. Wat voor kleuren en welk soort kralen passen bij deze mode trends? Ontdek het hier!

Ontwerpen van klanten
Nieuwsgierig naar wat voor sieradenontwerpen andere klanten maken? Neem een kijkje bij ontwerpen van onze klanten. Je vindt hier foto’s van prachtige zelfgemaakte sieraden en mode accessoires in allerlei stijlen. Doe nieuwe inspiratie op!

Themacollecties
Sayila heeft speciaal voor jou collecties samengesteld met allerlei thema’s. Zo kun je makkelijk de artikelen vinden die je zoekt.

Spotlights
Kralen, bedels en hangers met een specifiek thema! De spotlight collecties variëren van fruit tot strikjes en van doodshoofden tot dierenprints. Zoek je kralen in een bepaalde kleur? Sayila heeft deze al voor je uitgezocht in de spotlight.

 
 
 

Internationaal

sayila.nl
sayila.com
sayila-perlen.de
sayila.fr
sayila.es
sayila.be
 

Alle prijzen in EUR en inclusief BTW.